Hazerswoude-Dorp РDinsdagmiddag heeft er op de Gemeneweg-N209 tussen Hazerswoude-Dorp en Hazerswoude-Rijndijk een ernstig ongeval plaatsgevonden, hierbij raakte ̩̩n persoon gewond en een andere automobilist kwam hierbij om het leven.

Omstreeks 12.45 botste de auto’s nog door onbekende oorzaak frontaal op elkaar. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om om de slachtoffers te redden. Voor één van de slachtoffers kwam de hulp te laat en overleed ter plekke. De automobilist van de auto die van de weg is geraakt is gewond naar het ziekenhuis vervoerd, zijn of haar toestand is niet bekend.

Vanwege het ongeval is de N209 dicht tussen de N11 en de Galgweg. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s Josh Walet en Tom van Giezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen