Alphen aan den Rijn- Maandagochtend zijn de hulpdiensten opnieuw ter plaatse gekomen aan het Aidaplein in Alphen. Tijdens onderzoek in de woning waar oudjaarsdag een explosie door illegaal vuurwerk is  geweest waarbij 1 persoon zwaargewond raakte werd nog meer Illegaal vuurwerk aangetroffen.

De EOD [Explosieve Opruimings Dienst] is ook ter plaatse om het illegaal vuurwerk wat vandaag nog is aangetroffen in de woning veilig te stellen. De omgeving is wederom afgezet wegens de veiligheid, het flatgebouw hoeft ditmaal echter niet ontruimd te worden. Hulpdiensten waaronder de brandweer staan stand-by bij het flatgebouw.

Het illegale vuurwerk wat vandaag door de EOD werd veilig gesteld is op de Genielaan in Alphen tot ontploffing gebracht. De EOD kreeg hierbij assistentie van de verkeerspolitie om zo veilig mogelijk het explosief te vervoeren.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen