Hollands-Midden – In dit bericht leest u live mee met de kleinere jaarwisseling gerelateerde meldingen, van grotere incidenten volgt een apart bericht.

Nieuwstips zijn van harte welkom ziet u iets nieuwswaardigs dan kunt u ons dit laten weten via onze whatsapp tiplijn: 06-26923930.


Alphen aan den Rijn 3:45 -Ruim twintig agenten waren nodig zodat de brandweer een veilige werkomgeving had om de diverse branden te blussen. Een vrachtwagen van de gemeente reed mee zodat direct alle brandbare spullen meegenomen konden worden. Klik hier voor het volledige item

Leiden 3:33 – Op de Antillenstraat in Leiden stond een scooter in brand. Deze stond onder portiekwoningen, maar de brand was snel geblust waardoor de woningen gespaard zijn gebleven.

Moerkapelle 1:49 – Op de kruising Akkerweg/Herenweg was een grote menigte aanwezig en hierbij stond een brandende aanhanger. Politie/ME heeft de kruising eerst schoon moeten vegen waarna de brandweer de brand kon blussen, terwijl de ME nog op de vier wegen van de kruising posteerde. Klik hier voor het volledige item.

Gouda 1:51 – In Gouda is aan de Gedenklaan een auto in vlammen opgegaan. De brand was snel onder controle, maar de schade aan het voertuig is aanzienlijk.

Voorschoten 1:46 – Op de Tolstraat stond een hoop afval in de brand. Ook een kliko was hierbij gegooid. De brandweer heeft het brandje geblust.

Noordwijk 1:30 – Op de Weteringkade in Noordwijk waren twee buitenbrandjes kort bij elkaar, waar in beide gevallen afval in brand stond. De brandweer heeft het geblust.

Ouderkerk a/d IJssel 1:19 – Buitenbrand op de Dekkerstraat. Hier stond een stapel pallets in brand. Er was een goede sfeer en zowel politie als brandweer hoefden uiteindelijk niet ingezet te worden.

Waddinxveen 0:26 – Melding van gebouwbrand op de Vondellaan. Het bleek een brand (vreugdevuur) te zijn in een ton. Brandweer heeft geen blussing uitgevoerd.

Aarlanderveen 23:29- Caravan in brand op de Treinweg in Aarlanderveen, brandweer is ter plaatse om de brand te blussen.

Alphen 23:17- In de Penitentiaire Inrichting aan de Eikenlaan in Alphen is een melding van een gebouwbrand gedaan. Brandweer is ter plaatse.

 

Leiden 22:52- Aan het Meerhof in Leiden is een auto uitgebrand. De brandweer kwam met spoed ter plaatse.

Haastrecht 22:59- Aan de Grote Haven in Haastrecht is een dixi toilet in brand gestoken. De brandweer is ter plaatse om het vuur te blussen.

Gouda 22:05- Buitenbrand aan de Herenstraat in Gouda. Bij aankomst van de brandweer was de brand al uit.

Wassenaar 21:37- Aan de haven in Wassenaar is brand geweest in een vaartuig brandweer uit Hollands Midden was ook opgeroepen voor deze melding.

Alphen 20:57- Grimmige sfeer in de wijk ‘Het Rooie Dorp’ in Alphen, brandweer en politie worden bekogeld met zeer zwaar vuurwerk door een grote groep jongeren.

Leiderdorp 20:32- Aan de Pinksterbloem in Leiderdorp, hebben buurtbewoners een balkonbrand gemeld. Door goed en snel handelen van de bewoners is erger voorkomen. De brandweer heeft ter plaatseeen controle verricht.

Waddinxveen 20:18- Buitenbrand op de Charlotte de Bourbonstraat in Waddinxveen. Brandje is geblust door de brandweer.

Leiden 20:16- Uitslaande brand in een flat, klik hier voor het volledige item

Oegstgeest 19:26- Op de Ingenieur G. Tjalmaweg in Oegstgeest is een voertuig tegen betonblokken gereden. Een ambulance is ook ter plaatse gekomen

Zwammerdam 18:27- Aan de Ziendeweg in Zwammerdam was brand in een schoorsteen de brandweer heeft met behulp van de ladderwagen de schoorsteen geveegd.

Leiderdorp 16:09- In Leiderdorp kwam flinke rookontwikkeling uit een tunnel de mogelijke oorzaak van de rook is vuurwerk.

Katwijk 15:43- Aan het Parnassia in Katwijk stond een portiek van een gebouw vol met rook de oorzaak was het afsteken van vuurwerk buiten.

Alphen aan den Rijn- In Alphen is in een woning aan het Aidaplein een vuurwerkbom ontploft.

Klik hier voor het volledige item

Cookievoorkeuren wijzigen