Oegstgeest – Rond 22.00 uur is er brand uitgebroken op de 2e etage van een seniorenflat aan de Mr. Harpertszoon Tromplaan. De brandweer schaalde snel op naar ‘Grote brand’.

De brandweer is samen met de ambulancedienst en politie ter plaatse. De brandweer is druk bezig met het ontruimen van de flat en het blussen van de brand. In totaal zijn er vier personen onderzocht door de ambulancedienst, éen persoon is vervoerd naar het ziekenhuis.  De bewoners van de flat worden opgevangen in sporthal De Cuyl, zij worden met een bus van Arriva naar het sportcomplex gebracht en daar door het Rode Kruis opgevangen. Familie van de bewoners wordt niet toegelaten vanwege de Corona maatregelen.

Volgens een woordvoerder van de brandweer komen er veel mensen kijken bij de brand, de brandweer roept op om niet naar het incident te komen. De oorzaak van de brand is niet bekend.

 

Foto’s Jasper van Reenen, Tom van Giezen en Jelle Corstens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen