WADDINXVEEN – Een achtervolging over de A12 in de ochtend van Eerste Kerstdag is geëindigd in een crash bij het Gouwe Aquaduct. Het betrof een gestolen voertuig.

Het ging mis toen het achtervolgde voertuig een politieauto wilde inhalen. Beide inzittenden werden hierop aangehouden. Eén van hen had door de crash verwondingen opgelopen en is naar het ziekenhuis gebracht ter controle. Als gevolg van het resultaat van de achtervolging werden er drie rijstroken afgesloten. Dit betekende dat de A12 richting Utrecht dicht ging vanaf afrit Moordrecht. De enige rijstrook die open bleef kwam vanaf de A20, waar op een gegeven moment een kwartier vertraging stond.

De politie heeft de gestolen auto af laten voeren en zij zal verder onderzoek doen in deze zaak.

Foto’s: Rens den Oude

Klik hier voor de website van Avilet

Cookievoorkeuren wijzigen