Noordwijk – De politie is dringend op zoek naar de 25-jarige Serge H. Hij wordt er van verdacht op 20 december 2020 een 35- jarige vrouw om het leven in te hebben gebracht in Noordwijk. Serge H is op de vlucht voor de politie en bevindt zich mogelijk in het buitenland.

Serge H heeft lang donker krullend haar, dat hij los of vast draagt. Hij heeft een mager postuur en draagt vermoedelijk een zwarte jas. Het is onduidelijk hoe hij zich verplaatst. Van Serge H is bekend dat hij psychische klachten heeft en agressief kan reageren. Wanneer u deze man tegenkomt, handelt u dan niet zelf maar bel de plaatselijke politie. Inmiddels staat Serge H internationaal gesignaleerd voor aanhouding.

 

 

Heeft u Serge H sinds afgelopen zondag gezien of heeft u een vermoeden waar hij nu verblijft, meldt u dat dan. Benader hem niet zelf, maar neem wanneer u hem ziet contact op met de politie. Het onderzoeksteam is bereikbaar via de gratis opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem blijven? Bel dan 0800-7000. Vanuit het buitenland kunt u bellen naar (+31)79-3459876.

Cookievoorkeuren wijzigen