Moordrecht РDonderdag op vrijdagnacht heeft er op de A20 tussen Nieuwerkerk aan den IJssel en Moordrecht een ernstig ongeval plaatsgevonden. Hierbij raakte ̩̩n persoon gewond.

Rond middernacht botste een auto in volle vaart op een pijlwagen, die daar stond vanwege werkzaamheden. Na de crash werd de bestuurder in zijn auto agressief en moest in bedwang worden gehouden door een getuigen. De brandweer heeft de bestuurder vervolgens uit zijn auto bevrijd waarna hij met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd.

In de auto is een lachgas-cilinder aangetroffen, vermoedelijk was de bestuurder dus onder invloed van lachgas ten tijde van het ongeval.

Update: 18-12-2020 12:55

De politie meldt dat de bestuurder van de auto een 22 jarige man uit Gouda is, zijn rijbewijs is ingevorderd wegens het mogelijke lachgas gebruik. Bij aankomst van de eerste politie eenheden troffen de agenten een lachgas tank aan deze was nog aan het sissen. Wegens wegwerkzaamheden was er nog één rijstrook op de A20 open.

 

Foto’s Joey Heijstek en Matthijs Feyter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

Cookievoorkeuren wijzigen