Hazerswoude Rijndijk – Bij een steekpartij op de Mozartlaan zijn eind van de middag twee zwaargewond geraakt.

Rond 16.45 uur kwam bij de politie een melding binnen van een steekpartij. Diverse politie-eenheden, een ambulance en het MMT werden met spoed gealarmeerd. Ter plaatse werd één zwaargewond slachtoffer aangetroffen, hij is direct met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De vermoedelijke dader sloeg na de steekpartij op de vlucht en is zwaargewond aangetroffen op de Hoogewaard in Koudekerk, ook hij is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Volgens omwonende heeft er bij de woning een ruzie plaatsgevonden die uitliep in een steekpartij. De politie heeft de Mozartlaan afgesloten voor verder onderzoek. De politie meldt in de avond dat er in totaal zes aanhoudingen zijn verricht.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen