Alphen aan den Rijn  – Maandagochtend heeft er op de Eikenlaan in Alphen aan den Rijn een ongeval plaatsgevonden. Bestelauto moest uitwijken voor een vrachtwagen en botste op een boom.

Het ongeval gebeurde rond 7.00 uur nabij Hoogvliet. Een vrachtwagen verliet daar het terrein en nam de bocht dusdanig ruim dat de bestelauto de berm in moest schieten om een aanrijding te voorkomen maar botste vervolgens op een camerapaal en kwam tot stilstand tegen een boom. De auto die er achter reed week ook uit en kwam vast te zitten op een steen langs de weg.

De bestuurder van de bestelauto is door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide auto’s meegenomen. De vrachtwagenchauffer stopte na het ongeval om de zaak netjes af te handelen.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet
 

 

Cookievoorkeuren wijzigen