Leiden- Zondagmiddag is er vanaf 13.00 uur een demonstratie aan de gang op de Lammermarkt in Leiden. Hier werd gedemonstreerd tegen het coronavaccin.

De Demonstratie begon om 13.00 uur. Op de Lammermarkt in Leiden heeft actiegroep VoorVrijheid een demonstratie gehouden over het coronavaccin. De actiegroep verwachte dat er rond de 600 mensen naar de demonstratie zouden komen. Gemeente Leiden melde vooraf de demonstratie dat ze gingen proberen het zo goed mogelijk te faciliteren. De politie was met meerdere eenheden ter plaatse bij de demonstratie. Ook de bereden politie was aanwezig bij de demonstratie de bereden politie is een eenheid van de politie die te paard werkt.

Vooralsnog bekend is de demonstratie rustig verlopen zonder incidenten.

Foto’s Wouter Hoeben & Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen