Nieuw-Vennep - Bij een ernstig ongeval op de Hoofdweg in Nieuw Vennep zijn zaterdagavond vijf personen gewond geraakt. Vanuit regio Hollands-Midden werden er duikers, een tankautospuit, een autoladder en een ambulance ingezet.

Op de rotonde van de Hoofdweg / Lisserweg is een auto dwars door het hekwerk gereden en drie meter lager in het water terecht gekomen. In deze auto zaten vijf personen, drie ervan zaten op het dak op de hulpverleners te wachten, twee andere inzittenden zijn er door de brandweer uitgehaald. Beide personen zijn gereanimeerd en in zorgwekkende toestand overgebracht naar een ziekenhuis. De overige drie personen zijn ook voor verdere zorg overgebracht naar een ziekenhuis in de regio.

Bij het ongeval stonden zijn zeven ambulances ingezet, ook waren er twee van traumateams uit zowel Amsterdam als Rotterdam ter plaatse.

Vanwege het ongeval, de afhandeling en het politieonderzoek is de Hoofdweg Oostzijde, ter hoogte van de Lisserweg afgesloten.

Foto’s Nieuwsfoto en Marco Carels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

Cookievoorkeuren wijzigen