Alphen aan den Rijn – De politie is met veel eenheden ter plaatse geweest in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn. Aldaar kregen zij een melding van overlast door een persoon.

Een persoon kwam ter hoogte van de coffeeshops ten val en zorgde vervolgens voor veel overlast. Bij zijn val raakte hij ook gewond en verloor veel bloed. Een vriend van de man die erbij was kon geen legitimatie tonen en werd direct aangehouden. De andere man, die hevig onder invloed was van drugs, werd ook ter plekke geboeid.

Een ambulance kwam met spoed voor hem ter plaatse, diverse agenten hebben hem samen met het ambulancepersoneel op de brandcard in de ambulance gekregen. Hier is hij gekalmeerd en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.

Ten tijde van het incident was de Hooftstraat dicht, het incident trok veel bekijks. Diverse agenten zijn ter ondersteuning van het ambulancepersoneel meegereden naar het ziekenhuis.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen