Zwammerdam – Op de N11 tussen Alphen aan den Rijn en Bodegraven nabij Zwammerdam is maandagavond een auto te water geraakt. De automobiliste kon zelfstandig uit de auto komen en raakte niet gewond.

Rond 23.30 uur kwam de melding binnen bij de hulpdiensten en in eerste instantie was niet helemaal duidelijk wat de exacte locatie was van het ongeluk. De hulpdiensten werden naar de N11 gestuurd bij Bodegraven richting Leiden maar het ongeval bleek op op de andere rijbaan te zijn richting Bodegraven. De politie vanuit Alphen was daardoor als eerste ter plaatse en troffen de te water geraakte auto aan. De duikteams van brandweer Gouda en Woerden kwamen met spoed ter plaatse maar konden direct weer met vervolg.

De automobiliste is ter plekke door de ambulancedienst onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Een bergingsbedrijf heeft de auto geborgen, hierdoor is enige tijd één rijstrook afgesloten geweest. De automobiliste was niet in het bezit van een rijbewijs, de oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen