Alphen aan den Rijn – Woensdagochtend is er veel politie op de been geweest naar aanleiding van een bedreiging aan de Klepperman in Alphen aan den Rijn. Omstreeks 11:15 uur werd een minderjarige bedreigd, mogelijk is hierbij een vuurwapen betrokken.

De verdachte, een getinte man met donker haar, een zwarte jas, een blauwe joggingbroek en een rood mondkapje, vluchtte in de richting van de Herenhof. Meerdere politie-eenheden, waaronder hondengeleiders, hebben in de omgeving gezocht naar de verdachte.

In het Weteringpark controleerde de politie een tweetal jongens. Ook zijn hier een aantal struiken doorzocht door de politie. Omdat de jongens niks met het incident te maken hadden mochten zij hun weg vervolgen.

De zoektocht heeft voor zover bekend geen aanhouding opgeleverd. Het slachtoffer gaat aangifte doen.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

 

Cookievoorkeuren wijzigen