Alphen aan den Rijn- Vrijdagmiddag heeft er op de kruising van de Kees Mustersstraat en President Kennedylaan een aanrijding gebeurd tussen een politievoertuig en een taxibusje.

De politiewagen en het taxibusje zijn door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing gekomen. De kinderen die in de taxi zaten zijn in het naastgelegen politiebureau opgevangen. Bij de aanrijding zijn geen personen gewond geraakt.

Of de politie met spoed reed ten tijde van de aanrijding is niet bekend, de verkeerspolitie doet onderzoek naar de toeracht van echt ongeval. Ten tijden van het incident was er lichte verkeershinder door één afgesloten rijstrook.

Update zondag 18 oktober:

Het Leidsch Dagblad meldt zondag dat de chauffeur van het taxibusje onder invloed was van alcohol. Na de aanrijding moest hij een blaastest afleggen, hieruit bleek dat hij gedronken had en werd hij aangehouden. Volgens het Leidsch Dagblad per direct ontslagen bij zijn werkgever.

Foto’s Josh Walet


 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen