Alphen aan den Rijn- Op de Albert Schweitzerbrug is vrijdagmiddag een scooterrijdster zwaargewond geraakt. Ze botste eerst op een fietser waarna ze tegen de vangrail is aangekomen.

Dit ongeval gebeurde rond 16.45 uur. De opgeroepen hulpdiensten hebben het slachtoffer behandeld, waarna het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De fietser waarmee de scooterrijder mee in botsing is gekomen heeft geen letsel aan het ongeval over gehouden.

Het ongeval heeft kunnen gebeuren doordat de scooterrijder aan de verkeerde kant op het fietspad heeft gereden. Wat overigens vaker gebeurd op die plek. En op het betreffende fietspad mogen alleen scooters met een blauw kenteken en niet met een geel kenteken wat hier het geval was.

Ten tijden van het incident is het fietspad en een naastgelegen rijbaan afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen