Alphen aan den Rijn/ Boskoop – In een onderzoek naar heling van gestolen auto-onderdelen en witwassen heeft de politie dinsdag 6 oktober op drie locaties in Alphen aan den Rijn, waaronder de Prins Hendrikstraat, en Boskoop zoekingen gedaan. Daarbij werden drie verdachten aangehouden.

Het onderzoek naar heling en witwassen startte in maart van dit jaar. Na een tip werden in een loods in Bodegraven een grote hoeveelheid auto-onderdelen en een gestolen auto aangetroffen. Ook in een loods in Alphen aan den Rijn werden gestolen auto-onderdelen aangetroffen.

Na  onderzoek werden dinsdag 6 oktober  op twee locaties in Alphen aan den Rijn en een in Boskoop zoekingen gedaan. HIerbij werden drie verdachten aangehouden: een 32-jarige man uit Boskoop en twee mannen uit Alphen aan den Rijn van 24 en 35 jaar oud.

De drie worden verdacht van het helen van gestolen auto-onderdelen. Daarnaast worden ze verdacht van het witwassen van het criminele geld dat het helen van deze onderdelen opleverde. Zij zitten vast en worden gehoord.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s (van onderzoek in de Prins Hendrikstraat) Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen