Gouderak – Op de N207-Verbindingsasje bij Gouderak heeft zaterdagavond een zeer ernstig ongeval plaatsgevonden, hierbij kwam een 38-jarige vrouw uit Gouda om het leven.

Rond 22.45 uur botste er drie voertuigen op elkaar, de ravage was groot. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse om hulp te verlenen aan de slachtoffers.Er werden ondermeer twee traumahelikopters opgeroepen, één daarvan is geland bij het ongeval. De 38-jarige vrouw is ter plekke nog gereanimeerd maar overleed enige tijd later in het ziekenhuis, een andere bestuurder raakte ook gewond maar is ook verdachte en is aangehouden. Een derde automobilist kwam met de schrik vrij.

Volgens de politie viel de aangehouden bestuurder al op door opvallend rijgedrag. De N207 is uren lang dicht geweest vanwege onderzoek en bergingswerkzaamheden.

Foto’s Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Cookievoorkeuren wijzigen