Alphen aan den Rijn- Rond 11:00 uur heeft er op de Kalkovenweg in Alphen een aanrijding plaatsgevonden tussen 2 personenauto’s. Door nog onbekende oorzaak zijn de twee auto met elkaar in botsing gekomen.

Geen van beide bestuurders raakte gewond en de aanvankelijk opgeroepen ambulance kon hierdoor snel zijn weg vervolgen. Door de botsing met de twee auto’s is er een brandstof op de weg terecht gekomen. De brandweer heeft het wegdek gereinigd tijdens de werkzaamheden is het tankstation waar het voor gebeurde tijdelijk afgesloten geweest

Één van de bestuurders van de auto kon na de aanrijding zijn auto nog zelfstandig veilig op een parkeerplaats rijden. De andere auto is zo beschadig dat hij niet meer zelfstandig kon rijden deze is door de berger meegenomen. Ten tijde van het incident is een weghelft van de Kalkovenweg afgesloten geweest.

Foto’s Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen