Boskoop – In een woning aan de Zijde heeft zaterdag op zondagnacht een schietpartij plaatsgevonden. Hierbij raakte een man zwaargewond.

Rond 3.45 uur kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke schietpartij. Zeker vijftien eenheden gingen met spoed ter plaatse en troffen een gewonde man aan met een schotwond. Twee ambulances en het MMT kwamen ter plaatse om het slachtoffer te stabiliseren en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis te vervoeren.

De politie startte ter plekke een onderzoek; er zouden volgens agenten ter plaatse twee verdachten op de vlucht zijn geslagen na de schietpartij. Diverse personen die in het pand aanwezig waren, werden door agenten gefouilleerd.

De aanleiding van de schietpartij is niet bekend. Het pand waar het gebeurde wordt gebruikt voor kamerverhuur aan arbeidsmigranten. Na het incident en tijdens het onderzoek was de Zijde afgesloten.

Update: De politie meldt dat het slachtoffer een 22-jarige man betreft. Ook kan de politie melden dat zij een 30-jarige Boskoper hebben aangehouden, zijn rol bij de schietpartij wordt nog onderzocht door de recherche.

Foto’s Rens den Oude en Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen