STOLWIJK – Op zaterdagochtend heeft een automobilist schade aangericht op het Dorpsplein in Stolwijk. Hij kwam met zijn voertuig op de stoep terecht, ramde hier plantenbakken en een zitje van de bakker, om vervolgens via lege parkeervakken naar de overkant van de straat te rijden. Daar eindige de rit tegen een lantaarnpaal, die ook omver kwam te liggen.

Op het moment dat het voorval zich afspeelde, was er gelukkig praktisch niemand op het trottoir. De politie ter plaatse kon dan ook vertellen dat er buiten de bestuurder niemand gewond was geraakt. Winkeliers en omwonenden begonnen al vrij snel met het opnemen van de schade en het opruimen ervan. Een berger heeft de auto afgesleept en de gemeente zal de schade aan het straatmeubilair gaan herstellen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval.

Dit item is mede tot stand gekomen na tips via onze WhatsApp tiplijn. Heeft u ook een tip? Laat het ons weten via 0626923930!

Foto’s: Rob de Jong

Klik hier voor de website van Avilet

Cookievoorkeuren wijzigen