Alphen aan den Rijn – Een personenauto is vrijdagavond in de Oude Rijn belandt bij de Kortsteekterweg in Alphen aan den Rijn. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Rond 23.30 uur reed een personenauto vanaf een braakliggend terrein de Oude Rijn in, de bestuurder kon zelfstandig uit de auto komen en is door omstanders uit het water getrokken. De ambulancedienst heeft de bestuurder nog onderzocht maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Aan een bergingsbedrijf de taak om de auto te vinden en te bergen. Met behulp van een dreg ( een werphaak) werd na enige tijd de auto gevonden en kon daarmee aan de bergingswagen bevestigd worden. Met de kraan van de bergingswagen is de auto uit het water gehaald.

Wat de exacte oorzaak is van het ongeval is niet bekend.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen