Nieuwerbrug РNet als gister heeft de politie vandaag gezocht naar personen nabij de A12 in Nieuwerbrug. Gister werden er vier personen van Roemeense afkomst achtervolgd in een weiland en daar werden er twee van aan gehouden. Vandaar werd er nog eens ̩̩n persoon opgepakt.

Maandagmiddag rende de vier mannen weg toen zij een medewerker van afdeling toezicht en handhaving van de gemeente zagen rijden bij de carpool nabij de A12. Hierop werd de politie gealarmeerd die met diverse eenheden een weiland afsloot waar de vier ingerend waren. Twee personen konden na een flinke zoektocht door een politiehond gevonden worden in een maisveld, de twee andere konden ontkomen. Ook werden er van diefstal afkomstige goederen aangetroffen.

Mogelijk wilde de twee voortvluchtige criminelen hun buit vandaag zoeken in het weiland, dit werd opgemerkt en dit resulteerde opnieuw in een zoektocht. De politie kon één persoon aanhouden en de ander was mogelijk te water geraakt, hierop werd de brandweer gealarmeerd. Na enige tijd zoeken werd de actie afgebroken, er is dus nog één persoon voortvluchtig.

Foto’s Josh Walet en Rens den Oude

Beeld van maandag:

 

 

 

Beelden van vandaag (dinsdag)

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen