Hazerswoude Rijndijk – Op de Rijksweg N11 heeft woensdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op het stuk tussen Hazerswoude Rijndijk en Zoeterwoude Rijndijk. Vanwege het ongeval werd de Rijksweg vanaf afrit Hazerswoude afgesloten.

Het ongeval vond rond 18.50 uur, door nog onbekende oorzaak sloeg een personenauto over de kop. De bestuurder is ter plekke nagekeken in de ambulance maar bleek niet gewond te zijn. Brandweerlieden van post Koudekerk hebben de auto weer op zijn wielen gezet en de brokstukken weggeveegd.

Een berger heeft de auto weggesleept. Door het ongeval ontstond er een lange file, alle automobilisten gingen netjes aan de kant zodat de hulpdiensten naar het ongeval konden rijden.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

 

Cookievoorkeuren wijzigen