Nieuwe Wetering РOp de A4 heeft donderdagmiddag in het Ringvaart-Aquaduct richting Den Haag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden, hierbij raakte ̩̩n persoon gewond.

Ter plekke bleek een personenauto op een Rimob gebotst te zijn. De bestuurder is door de brandweer uit zijn auto bevrijd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Naast twee ambulances kwam ook het MMT per traumahelikopter ter plaatse, zij ‘parkeerde’ de helikopter midden op de snelweg waardoor de A4 volledig dicht was.

Door het ongeval stond er een kilometers lange file vanuit Schiphol richting Den Haag. De oorzaak van het ongeval is niet bekend, vanwege het onderzoek was de weg vanaf knooppunt Burgerveen afgesloten en werd het verkeer richting de A44 gestuurd.

Foto’s Marco Hoope en Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor de website van Avilet

Cookievoorkeuren wijzigen