BERGAMBACHT – Aan het einde van de maandagmiddag is er een ongeval gebeurd op de Tussenlanen in Bergambacht. Een auto belandde hier op zijn zijkant.

De brandweer moest er aan te pas komen om in ieder geval één persoon uit het voertuig te bevrijden. Hierbij is het dak verwijderd. Hierop kon het slachtoffer de medische hulp krijgen die nodig was. De reguliere ambulancedienst kreeg hierbij assistentie van het ingevlogen MMT. Het slachtoffer is hierop naar het ziekenhuis vervoerd. Ook een tweede persoon, die vermoedelijk al eerder uit de auto was, is met de ambulance naar een hospitaal gebracht.

De weg was volledig dicht na het ongeval. Het zou gaan om een eenzijdig ongeval, waarbij het voertuig vermoedelijk een oprit naar een woning heeft geraakt. De berger heeft het voertuig meegenomen.

Foto’s: Thomas van Kekem

Klik hier voor de website van Avilet

Cookievoorkeuren wijzigen