NOORDWIJK – Op maandag hadden de hulpdiensten de handen vol aan meerdere incidenten in de omgeving van het strand van Noordwijk. Politie, ambulance en KNRM hadden meerdere meldingen.

Zo was er onder andere een zoektocht naar een verwarde man, maar nadat deze gevonden was door de hulpdiensten is hij naar het ziekenhuis vervoerd. Ook was er nog een melding dat ongeveer 2,5 km uit de kust was een kitesurfer in problemen gekomen. Ook een andere watersporter zou in de problemen zijn geraakt. Voor die laatste rukte de KNRM  uit, voor de kitesurfer ging de Noordwijkse Reddingsbrigade het water op. Beide organisaties kwamen terug zonder de watersporters, waaruit blijkt dat men toch niet in de problemen was gekomen. Al met al was het drukke boel op het Noordwijkse strand.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen