Nieuwerkerk aan den IJssel – Op de A20 richting Hoek van Holland heeft woensdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een bestelbus en een vrachtwagen, de bestuurster van de bestlbus raakte gewond. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen om de vrouw uit de bestelbus te bevrijden, zij is hierna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Als gevolg van de aanrijding ontstond er een flinke file op de A16 richting Hoek van Holland, het verkeer werd over 1 rijbaan geleid. Een berger heeft de gehavende bestelbus afgesleept, de politie heeft zich verder ontfermd over de betrokken vrachtwagenchauffeur.

Hoe de aanrijding precies heeft kunnen ontstaan is niet bekend, hier is een onderzoek naar ingesteld.

Foto’s Joey Heijstek

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen