Ter Aar – Op de Oostkanaalweg-N460 tussen Alphen aan den Rijn en Ter Aar heeft zondag op maandagnacht een dodelijk ongeval plaatsgevonden. Een bestelbusje klapte door nog onbekende oorzaak op een gebouw van het waterschap.

Rond 2.40 uur werd door een voorbijganger het ongeval ontdekt, direct werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd. De brandweer schaalde op tot middel hulpverlening en ook kwamen er twee duikteams met spoed ter plaatse omdat er mogelijk nog een tweede voertuig bij betrokken was die mogelijk te water was geraakt. Na enige tijd konden de hulpdiensten concluderen dat het een eenzijdig ongeval betrof. Het slachtoffer overleed ter plekke aan zijn verwondingen, een gealarmeerde traumahelikopter kon worden afgemeld.

Door het ongeval is de N460 lange tijd dicht geweest vanwege sporenonderzoek en de berging. Rond 7.00 uur werd de N460 weer vrijgegeven voor al het verkeer. Vorig jaar vond op deze plek ook al een ernstig ongeval plaats, toen raakte de automobilist zwaargewond.

Foto’s Josh Walet en Rens den Oude

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een automobilist heeft de afzetting genegeerd en reed zo het ‘plaats delict’ binnen, de politie heeft de automobilist een bekeuring gegeven.

 

Cookievoorkeuren wijzigen