Boskoop – Op de Roemer in Boskoop is woensdagavond een 16-jarige maaltijdbezorger met een auto uit de bocht gevlogen, de auto kwam tot stilstand tegen een woning die zwaar beschadigd raakte.

Nadat de auto tegen de woning was gebotst duwde de bestuurder en de 17-jarige bijrijder de auto weg van de woning. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, de brandweer heeft in de woning metingen uitgevoerd omdat de CV-ketel was geraakt. Gelukkig kwam er geen gas of koolmonoxide vrij door de aanrijding.

De bestuurder is ter controle vervoerd naar het ziekenhuis. Stichting Salvage en Bouw en woningtoezicht zijn ter plaatse voor de afhandeling van de schade en het controleren van de staat van de woning. De politie zal verder onderzoek doen naar waarom de 16-jarige achter het stuur van een personenauto zat.

Foto’s Josh Walet en Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen