Ter Aar – Een 46-jarige man uit Ter Aar is in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 mei aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van een 34-jarige vrouw. Een rechercheteam onderzoekt de zaak.

Agenten werden om 02.25 uur gevraagd naar een woning aan de Reigerlaan te gaan waar ambulancepersoneel op dat moment was vanwege de melding dat de vrouw medische hulp nodig had. De vrouw was overleden en vanwege de omstandigheden waaronder zij was aangetroffen, waren er twijfels over de doodsoorzaak.

Daarop werd de 46-jarige man aangehouden op verdenking van mogelijkheid betrokkenheid bij haar dood. Forensisch experts hebben lange tijd onderzoek verricht in de woning.

Een rechercheteam onderzoekt de zaak, de man is op het bureau ingesloten voor verhoor.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen