ZEVENHUIZEN – Aan het begin van de avond op Hemelvaartsdag heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Dit gebeurde op de kruising van de Noordelijke Dwarsweg met de Knibbelweg in Zevenhuizen.

Volgens een getuige reed één van de voertuigen met hoge snelheid over de Knibbelweg. Vervolgens hoorde hij een klap en toen bleek dat het voertuig met een andere auto, die van het dorp kwam, op de kruising in botsing was gekomen. In die laatste auto zat een zwangere vrouw. Zij is enige tijd nagekeken in de ambulance, waarna zij ter controle is vervoerd. Voor de andere bestuurder werd nog een tweede ambulance opgeroepen, nadat hij kort was nagekeken op straat. Na een controle bleek dat hij niet naar het ziekenhuis hoefde.

De VOA werd gevraagd om ter plaatse onderzoek te doen. Hierdoor moest een gedeelte van de weg worden afgezet en kon men de Knibbelweg richting Nieuwerkerk niet meer in en uit. Nah et onderzoek zijn beide auto’s door een berger meegenomen.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen