GOUDA – Op donderdagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Vijverstraat in Gouda. Een auto ramde hierbij een woning. De bestuurder nam vervolgens de benen.

De bijrijder was nog wel aanwezig bij het voertuig en hij is door de politie meegenomen naar het bureau. Niemand raakte gewond bij het ongeval. Wel liep de woning aanzienlijke schade op en de bewoner kon (tijdelijk) de woning niet meer verlaten. Bouw- en woningtoezicht is ter plaatse gekomen om de precieze schade aan de woning vast te kunnen stellen.

Over de toedracht van het ongeval is nog niks bekend, alleen dat het voertuig de straat vanuit de Spieringstraat was ingereden. Ook is er nog niks bekend over de bestuurder en of hij eventueel al is aangehouden.

Foto’s: Nick Slagter, Rens den Oude & Jippe Groenendijk

Cookievoorkeuren wijzigen