Alphen aan den Rijn – Dinsdag op woensdagnacht is de Alphense brandweer uitgerukt voor een woningbrand op de Kraaienhorst in Alphen aan den Rijn. Ter plekke ging het om een kleine brand in een woning.

Rond 1.05 uur werd de brandweer gealarmeerd voor het incident. Ter plaatse troffen zij een woning vol met rook aan, in de woning vonden zij de brandende wasmachine. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft na het blussen de wasmachine en de droger die er naast stond buiten gezet.

De bewoonster had wat rook ingeademd en voor haar kwam er een ambulance ter plaatse, gelukkig hoefde zij niet mee naar het ziekenhuis. De woning heeft flink wat rookschade opgelopen door de brand. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s Josh Walet en Joshua Bos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen