WADDINXVEEN – Op zondagmiddag werden er twee kinderdriewielers aangetroffen bij een parkeerplaats aan de Alberdingk Thijmlaan in Waddinxveen. De melder die dit aantrof vertrouwde het niet en waarschuwde de hulpdiensten. Hierop werden zij gealarmeerd voor de melding van een persoon te water.

In de nabij gelegen sloten heeft men vervolgens een zoekactie opgezet. Ook de sloot, parallel aan de Nicolaas Beetslaan, werd tot aan het einde nagekeken door de brandweer. Ook de warmtebeeldcamera ging hiervoor mee. Maar hier, net zoals in alle andere sloten, werd uiteindelijk niks aangetroffen. Nadat de duikers onverrichter zaken weer terug naar de kazerne gingen, meldden de eigenaren zich. Ook de laatste hulpdiensten konden daarop weer vertrekken en het gezin ging met fiets en al, na een wandeling door het Gouwebos, terug naar huis.

Foto’s: Rens den Oude & Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen