MOORDRECHT – In de nacht van zaterdag op zondag is door nog onbekende oorzaak brand uitgebroken in een chalet op een recreatiepark aan het Oosteinde in Moordrecht. Er werd hierbij opgeschaald naar middelbrand.

Aanvankelijk dacht men dat er nog mensen in de vakantiewoning aanwezig waren. Meerdere ambulances en de lifeliner kwamen op die reden ter plaatse. Uiteindelijk bleek wel iedereen het chalet al verlaten te hebben. Alleen de hond was nog binnen en is bij de brand omgekomen. Een vrouw is nog wel gecontroleerd door de ambulancedienst, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek  niet nodig. Zij is wel, samen met haar dochter, naar het politiebureau gebracht.

De brand is begonnen in de bank waarna deze oversloeg naar de rest van het gebouw. De brand zelf was redelijk snel onder controle.

Foto’s: o.a. Remco Gerritsen

Cookievoorkeuren wijzigen