LEIDEN РOp de vroege zaterdagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N206 bij Leiden. Hierbij waren twee voertuigen betrokken waarvan beide inzittenden gewond raakten, van wie in ieder geval ̩̩n ernstig. E̩n van de personen moest door de brandweer bevrijd worden.

Voor extra medische zorg landde de lifeliner met het MMT bij het incident, om het personeel van de meerdere ter plaatse gekomen ambulances te ondersteunen. Nadat de twee slachtoffers uit hun voertuigen waren geholpen en de eerste medische behandeling hadden ontvangen, werden zij beide met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. In ieder geval één van hen was er slecht aan toe. Als gevolg van het ongeval werd de N206 volledig afgesloten tussen de Lammerbrug en de A4. Deze weg blijft voorlopig nog dicht voor het onderzoek van de VOA.

Foto’s: Jelle Corstens

Cookievoorkeuren wijzigen