NIEUWVEEN – Op maandagmiddag is er een ernstig ongeval gebeurd op de Oostkanaalweg in Nieuwveen. Hierbij kwam de machinist onder zijn graafmachine terecht.

De brandweer heeft het voertuig omhoog getrokken zodat het slachtoffer er onder vandaan gehaald kon worden. Deze is enige tijd gereanimeerd door het ambulancepersoneel en het ingevlogen MMT. Hierna hij met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam is vervoerd. De brandweer bleef het voertuig zekeren, zodat deze niet in de naastgelegen sloot kon vallen. De VOA heeft een onderzoek verricht; de weg was dan ook lange tijd dicht voor al het verkeer.

Over de oorzaak van het ongeval is nog niks bekend, de politie doet daar samen met de arbeidsinspectie onderzoek naar. De politie heeft de graafmachine meegenomen voor verder onderzoek.

Foto’s: Josh Walet & Joshua Bos

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen