Hazerswoude Dorp РBij een uit de hand gelopen ruzie op de Voorweg in Hazerswoude-Dorp is maandagavond ̩̩n persoon gewond geraakt, het slachtoffer is tevens aangehouden.

Volgens de politie begon de ruzie toen een man bij een woning aanbelde, daarop ontstond er een ruzie met handgemeen. Één persoon raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis vervoerd worden, het slachtoffer had handboeien om toen hij naar het ziekenhuis werd vervoerd.

Over de toedracht van de ruzie en de relatie tussen de personen is nog niks bekend, de politie doet hier onderzoek naar. De Voorweg is enige tijd dicht geweest vanwege het incident. O.a. het parate peloton en hondengeleiders rukte uit naar Hazerswoude Dorp.

Dit item kwam tot stand door een tip via onze WhatsApp-tiplijn, heeft u ook een tip? Laat het ons weten!

Foto’s Jasper van Reenen en Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen