Gouda РIn een pand aan de Blekersingel in Gouda heeft woensdagavond een steekpartij plaatsgevonden, hierbij raakte ̩̩n persoon gewond.

De steekpartij, die rond 22.30 uur plaatsvond, was mogelijk het gevolg van een burenruzie. Diverse ambulances en zelfs de traumahelikopter kwamen ter plaatse voor het incident. De traumahelikopter heeft korte tijd aan de grond gestaan langs de A12 bij de Goudse Poort maar kon al vrij snel weer retour naar Rotterdam omdat de verwondingen mee vielen van het slachtoffer.

Één persoon is vervoerd naar het ziekenhuis. Agenten zijn met een schild en een hond het pand in gegaan, mogelijk opzoek naar een verdachte. Ook heeft de politie, met behulp van de autoladder van de Goudse brandweer, de daken kunnen controleren. De politie meldt via twitter dat zij in de omgeving opzoek zijn naar een verdachte.

Foto’s Remco Gerritsen, Nick Slagter en Thomas van Kekem

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen