WADDINXVEEN – Op woensdagochtend heeft er rond 6.50 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de N207 (Henegouwerweg) tussen Waddinxveen en Gouda. Een auto kwam hierbij op zijn kop en bijna in de sloot terecht. Daarnaast heeft het voertuig waarschijnlijk ook een boom geraakt. Hierbij is een 54-jarige vrouw uit Nieuwe Niedorp (Noord-Holland) omgekomen.

Volgens de politie was het slachtoffer bij aankomst van de hulpdiensten al overleden. Een vrachtwagen die in de buurt reed kon met zijn lier/kraan het voertuig zekeren. Omdat er niks bekend was over andere inzittenden, kwamen er twee duikteams ter plaatse en is er door de duikers een zoekslag gemaakt in de sloot. Later is door het hulpverleningsvoertuig van de Goudse brandweerpost het voertuig veilig gelegd voor het onderzoek.

Voor dat onderzoek kwam de VOA ter plaatse. Een motorrijder reed de afgesloten weg af op zoek naar eventuele andere sporen. Ook de calamiteitenunit van de politie kwam ter plaatse voor extra afscherming van het incident en het slachtoffer. Vooralsnog is de oorzaak het ongeval onbekend.

Foto’s: o.a. Remco Gerritsen

Cookievoorkeuren wijzigen