Alphen aan den Rijn – Zondag op maandagnacht heeft er op de Wilhelmina Druckerstraat in Alphen aan den Rijn een flinke brand gewoed. Drie voertuigen raakten total loss na een flinke autobrand.

Rond 3.35 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand op de Jeltje de Bosch Kemperstraat, nadat een buurtbewoner een harde knal hoorde en vervolgens naar buiten keek en een auto in brand zag staan. Echter bleek het een straat verder te zijn op de Wilhelmina Druckerstraat. Ter plekke stond er een Mini in lichterlaaie en de naast geparkeerde voertuigen vatten even later vlam. De brandweer was snel ter plaatse maar kon niet voorkomen dat de Mini volledig uitbrandde en de twee naast geparkeerde voertuigen zwaar beschadigd raakten.

Brandstichting wordt niet uitgesloten, de politie doet onderzoek.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen