Nieuwerbrug aan den Rijn – Op De Bree-N458 tussen Nieuwerbrug en Woerden heeft vrijdagavond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond.

Rond 23.15 uur knalde een bestelauto, die is omgebouwd naar landbouwvoertuig (ook wel MMBS genoemd), op een lantaarnpaal. De bestuurder, een minderjarige jongen, is ter plekke nagekeken door het ambulance personeel maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Als gevolg van de aanrijding was op een deel van de N458 de straatverlichting uitgevallen, de gemeente is in kennis gesteld om het te herstellen.

Na een alcohol test van de politie bleek dat de bestuurder vermoedelijk (te veel) had gedronken, hierop werd hij aangehouden en moest hij mee naar het politiebureau. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

Foto’s Jasper van Reenen

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen