Nieuwkoop – Maandagmiddag heeft er in de Bachstraat in Nieuwkoop een felle woningbrand gewoed. De rookwolken waren en de omgeving goed zichtbaar, de schade aan de woning is groot.

Rond half 2 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor de brand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de inpandige garage waarop er werd opgeschaald naar middelbrand. De bewoners konden op tijd de woning verlaten, wel moest één van de bewoners mee naar het ziekenhuis ter controle.

De brandweer had enige tijd nodig om de brand volledig te blussen, ook moest de brandweer veel slopen om de brand volledig te kunnen blussen. De oorzaak van de brand is niet bekend, team brandonderzoek gaat daar onderzoek naar doen.

De woning is voorlopig onbewoonbaar.

Foto’s Ingezonden via WhatsApp en Josh Walet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen