WADDINXVEEN – Op vrijdagochtend werd er iemand aangetroffen voor op het terrein van een bedrijf aan de Coenecoop in Waddinxveen. De hulpdiensten rukten hiervoor uit, onder meer met de first responders van de brandweer en het Mobiel Medisch Team, welke werd ingevlogen met de lifeliner.

Men is enige tijd bezig geweest om het slachtoffer te stabiliseren, waarna deze met spoed is vervoerd naar een ziekenhuis. Hierop konden de hulpdiensten weer vertrekken, maar niet nadat er de nodige maatregelen werden getroffen t.b.v. corona maatregelen.

De beschermende kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen van ambulancepersoneel en MMT werden uitgetrokken/afgedaan en direct gedeponeerd in een zak. Voor de first responders kwam de tankautospuit nog ter plaatse. De hulpverleners werden schoongemaakt, waarna ook de pakken in een vuilniszak gingen. Deze zullen uitgebreid gereinigd gaan worden. Om geen risico te nemen droegen ook de schoonmakers van de brandweer hun adembescherming.

Foto’s: Remco F. Gerritsen & Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen