LEIDEN – Op vrijdagmiddag moesten de hulpdiensten naar een woning aan de Van Riebeeckhof in Leiden. De lifeliner werd ingezet, alsmede de brandweer, welke uitrukte voor de melding van een koolmonoxide. Na onderzoek in de woning werd er een overleden persoon aangetroffen.

Naast het dodelijke slachtoffer werden er twee jonge kinderen aangetroffen. Het is onbekend of zij gewond zijn geraakt, maar zij zijn wel naar een ziekenhuis vervoerd. De lifeliner is in de buurt geland, maar het MMT is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen. Uit voorzorg droegen hulpverleners (speciale) witte pakken.

De politie kon niks zeggen over de identiteit van het slachtoffer. Er zal onderzoek gedaan gaan worden naar de toedracht van dit incident.

Foto’s: Jelle Corstens & Josh Walet

Cookievoorkeuren wijzigen