Alphen aan den Rijn – Een oudere man is woensdagavond door de brandweer uit zijn Canta bevrijdt bij het Halverwege in Alphen aan den Rijn nadat hij op z’n dak belandde tijdens het keren. Hij kwam met de schrik vrij.

De man reed met zijn wagentje langs een apartementencomplex toen hij vermoedelijk tijdens het keren een verhoging afreed. Het voertuig belandde op zijn kop op een steiger, vlak naast een sloot.

De brandweer heeft de man uit zijn canto gehaald waarna hij is onderzocht door het ambulancepersoneel. De hoogbejaarde man hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. Zijn Canta raakte zwaar beschadigd bij het ongeval.

UPDATE:

De man zou hebben gezwaaid naar zijn vrouw die in een naastgelegen verpleeghuis zit, hij wilde vermoedelijk keren toen belandde hij op zijn kop op de stijger.

Foto’s Josh Walet

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen