ZEVENHUIZEN – Op de N219 bij Zevenhuizen lagen op maandagmiddag platen op de weg. Reden voor de provincie om deze weg te halen. Op het moment dat de provinciemedewerker het verkeer liet stoppen om deze platen weg te halen, was er een bestuurder die dit te laat in de gaten had. Hij kon niet meer op tijd remmen en probeerde nog uit te wijken, maar dat was te laat en raakte hij zijn voorligger.

De bestuurder van de bestelbus had hierop nekklachten en werd door de toegesnelde ambulancemedewerkers nagekeken, maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet noodzakelijk. Vanwege het ongeval werd er één rijstrook afgesloten en moest het verkeer om en om rijden, wat leidde tot een file in beide richtingen. Nadat de berger beide voertuigen had meegenomen, kon de weg weer vrijgegeven worden.

Foto’s: Rob de Jong

Cookievoorkeuren wijzigen