Moordrecht – Op de Middelweg heeft zondagmiddag een ernstig ongeval plaatsgevonden, de bestuurder raakte hierbij flink gewond.

Het ongeval gebeurde rond 16.00 uur, door nog onbekende oorzaak botste de bestuurder op een boom. De bestuurder kwam hierbij bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Naast twee ambulances kwam ook het Mobiel Medisch Team (MMT) ter plaatse voor medische assistentie.

Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politiehelikopter heeft vanuit de lucht beelden gemaakt en deze zijn aan de eenheden op de grond overhandigd voor het onderzoek. Volgens een getuige raakte het voertuig eerst aan de ene kant van de weg in de berm, stuurde te heftig terug en kwam zodoende op het fietspas. Bij het terug willen gaan naar de weg knalde hij op de boom. De politie zou een bloedonderzoek hebben afgenomen om eventueel gebruik van alcohol en/of drugs te kunnen vaststellen.

Foto’s Rob de Jong, Remco Gerritsen, Thomas van Kekem & Nick Slagter

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen