HOLLANDS-MIDDEN – Het kan bijna niemand ontgaan zijn, vandaag raast storm Dennis over Nederland, waar dit vorige week nog Ciara was. Inmiddels zijn er al meerdere meldingen van stormschade binnengekomen. Via dit bericht zal 112HM u vandaag op de hoogte houden van de laatste meldingen rondom stormoverlast.

Heeft u zelf iets gezien en/of foto’s gemaakt? Aarzel dan niet en neem contact op met de Whatsapp-tiplijn (0626923930)!

Dit artikel wordt de hele dag aangevuld.

Zwammerdam – Op de Spoorlaan waren bomen omgevallen tegen een bedrijfspand aan, de vrijwillige brandweer van Zwammerdam kwam ter plaatse om de bomen weg te halen.

 

 

Gouderak - Vanochtend rond half 11 werd de brandweer Gouderak opgeroepen voor een stormschade aan een dak op de dorpsstraat te Gouderak. Aldaar bleken dakplaten los te zijn gegaan en dreigde er nog meer platen los te komen. De brandweer heeft met behulp van een ladder van de bewoner de plaat vastgelegd waarna ze retour kazerne konden.

 

 

 

Leiden – Bij een woongebouw aan de Stevenshofdreef was de schoorsteen van de CV kapot gewaaid, de brandweer heeft de schoorsteen gedemonteerd en zo is het gevaar weer geweken.

 

Waddinxveen – De dakrand van de sporthal was losgeraakt aan de Oude Dreef, de brandweer heeft de loszittende delen verwijderd.

Nieuwerkerk a/d IJssel – Aan het Lelieveld was een boeiboord losgekomen. De autoladder is hierbij ingezet zodat de brandweer het boeiboord met een paar schroeven weer vast heeft kunnen zetten.

Waddinxveen – Op de Mozartlaan in Waddinxveen was een boom uit een voortuin omgewaaid en versperde het trottoir. De brandweer heeft de boom in stukken gezaagd. Buurtbewoners hebben de stukken hout onderverdeeld om ze te kunnen gebruiken in hun openhaard.

Moordrecht – Op de Vierde Tochtweg was een elektriciteitsmast schuin komen te staan, waarschijnlijk door de harde wind. De brandweer kon niet veel betekenen, behalve dan de weg af te zetten. Stedin heeft de mast weer rechtop gezet. Zover bekend heeft er niemand zonder stroom gezeten.

Gouderak – De brandweer van Gouderak werd vandaag nogmaals opgeroepen voor een stormschade, ditmaal op de kattendijk in Gouderak. Aldaar was een deel van een schuur naar beneden gekomen. De brandweer heeft de planken verwijderd en de overige planken nog extra vastgemaakt met wat spijkers.

Cookievoorkeuren wijzigen